RSS

Tuesday, April 3, 2012

Teapa ... tigaia magica dry cooker Peterhof ...

Am luat de pe okazii un astfel de tigaie cu ceramica alba ... m-a costat 69 de lei cu transport inclus. L-am incercat, dar dupa prima utilizare mancarea s-a ars si s-a lipit de fundul tigaii (desi l-am uns cu ulei), si cand am vrut sa-l curat cu un burete normal, pa pa, adio stratul de ceramica!!! 
Si ghiciti unde e fabricat? Ne gandim ca in Germania, nu? Gresit , este made in PRC ... Oare asta ce inseamna?  People's Republic of China ... :)

 Am pus in el apa, si l-am lasat asa mai mult de doua ore inainte de curatare ...
Si sa vedem cum arata dupa ce l-am curatat ... groaznic... nu mai este buna de nimic ...


Deci, nu-l recomand deloc ... AVETI MARE GRIJA!!!

7 comentarii:

Dragos F. said...

Tu cumperi un produs de pe Okazii si vrei sa fie cel original? Uita-te la reclama originala de la top shop si apoi uita-te la ce tigaie ai tu. In primul rand tigaia originala de la Top Shop nu are fundul negru. In al doilea rand capacul nu este transparent(cu geam) ci este unul fara geam. Nu zic ca produsele top shop sunt de incredere dar tu denigrezi un produs bazandu-te pe niste facaturi produse pe barca pneumatica, ce sa mai zic de vapor. Iti las linku de la reclama originala top shop ca sa vezi ce ziceam: http://www.youtube.com/watch?v=3qy8eaENY-k

Dragos F. said...

In primul rand tigaia de la top shop ARE fundul negru*

scuze de greseala

Melinda said...

Stiu ca nu este cea originala, am si specificat ca este marca Peterhof, cum mai este si Grunberg, Hoffmayer si asa mai departe ... Dar totusi la 70 de lei asteptam mai mult de la aceasta tigaie ... o cunostinta de a mea a luat din Auchan o tigaie din aluminiu gen dry cooker si este multumita ... Cea originala este 150 de lei si pretul asta include si un mixer ... dar cum este omul ... acum regret ca nu am luat de la ei, dar poate data viitoare ... :)

Anonymous said...

When someone writes an piece of writing he/she retains the thought of a user in his/her mind
that how a user can understand it. So that's why this post is perfect. Thanks!

Feel free to surf to my page: akribos for women

Anonymous said...

I couldn't refrain from commenting. Exceptionally well written!

Look at my blog www.canchaciudadana.org

Anonymous said...

Fantastic goods from you, man. I've be mindful your stuff previous to and you are just extremely great. I actually like what you have got right here, certainly like what you are saying and the way in which wherein you say it. You are making it enjoyable and you continue to care for to stay it sensible. I can not wait to read far more from you. That is actually a wonderful site.

my web blog; akribos

Anonymous said...

Thanks for the good writeup. It if truth be told was once a amusement account it.
Glance complex to far brought agreeable from you! By the way, how can we keep up a correspondence?


Feel free to surf to my blog ... online business ideas