RSS

Monday, March 12, 2012

Cel mai ieftin si bun fond de ten matifiant ...

Nu am multe fonduri de ten, in prezent am 4 ...
- Max factor color adapt nuanta natural
- Max factor Xperience nuanta 60 sand
- Butterfly mineral silk nuanta 19 natural
- Butterfly mineral silk nuanta 22 sandy

Fondurile de ten de la Max factor ca si textura sunt superbe, si cred ca pentru un ten normal sunt fondurile de ten ideale, fara efect de masca. Dar la tenul meu nu fac fata, am incercat sa aplic pudra de fata peste, sau crema matifianta sub, dar fara niciun rezultat, tenul meu incepea sa luceasca dupa aproximativ 2-3 ore. Este foarte neplacut. Nu am probleme cu tenul, nu am multe imperfectiuni, dar imi este foarte gras, si fara fond de ten nu ma duc la lucru, deoarece lucrez intr-un spital si pentru mine este chiar necesar fondul de ten pentru ca imi ofera o bariera protectoare fata de microbii din jur. Am incercat si fara fond de ten, dar m-am umplut de cosuri din cauza mediului plin de bacterii.

Vreau sa va impartasesc bucuria mea, ca in sfarsit am gasit un fond de ten, care cat de cat reuseste sa faca fata tenului meu capricios. Este vorba de fondul de ten Butterfly mineral silk 16h long lasting foundation. L-am gasit intr-un magazin cu diferite cosmetice ieftine, mai erau doua bucati pe stoc, o nuanta mai deschisa respectiv nr 19 si o nuanta mai inchisa nr 22. Pretul era fantastic, 5 lei bucata !!! Este fabricat in Polonia si are 30 de ml. Si am mai gasit ceva: o pudra finish nuanta nr 3 cu 11 lei ...
Ca si textura este una mai groasa, dar cu pensula stippling este foarte usor de intins, si nu are efect de masca. La sfarsit ma dau cu pudra finish si gata ... Nu-mi luceste fata deloc in jur de 5-6 ore (in conditii de stres si munca), chiar si dupa aceea luciul se poate indeparta cu un servetel normal.
Contine parabeni intr-adevar, dar si fondul de ten de la Max factor ...

Si pudra ...


4 comentarii:

Dally said...

I like the nail polish

Unknown said...

Pai si unde anume l-ai gasit? In ce magazin?

Melinda said...

Magazinul se numeste: HAOTIC

Anonymous said...

Ӏ loνе it whеn folκs come together and sharе thoughts.
Gгeat website, keep it up!

My homepage :: payday loans